teknolji blogu yapsak da alirmi
blog olursa alamama ihtimali olabilir ama teknoloji blogu olması alabilmesine neden olabilir.Arkadaşa geldiği gibi teklif gelirse birşeyler yapabilirsin.Bunları başıma geldiği için biliyorum.Durumumuz benzer fakat şirketlerin büyüklüğü farklı.Bu yüzden benim başıma gelen durumdan bana zarar gelmiyor.Ama senin durumun farklı şöyle özetleyeyim.
Elinde dünyaca marka olan bir şirketin alan adının farklı uzantısı veya appletr tarzı benzer uzantısı olsun birde elinde sadece Türkiye'de ünlü bir markanın aynı şekilde alan adı olsun.Alan adlarının ikiside bu şirketlerin bulunmadığı bir ülkede olsun.Alan adını aldığın ülke paris sözleşmesini tanıyorsa.Aldığın alan adlarından bu ülkede tanınan şirket alan adını senden alabilir, diğeri alamaz.Tanınma durumu nasıl dersen belli kriterlere bağlı olarak bir markanın tanınmış olup olmadığı bilir kişiler tarafından belirlenir.Mesela bmw yi herkes bilir bmw tanınmış markadır ama marka tescili yaptırmış bir bakkal tanınmış marka değildir.
Aslında yazacağım bir iki şey daha var da bu bizi etkiler onları öm ile gönderebilirim sadece sana.
İyi Geceler.