Merhaba arkadaslar, ben Sefa, Hostgator sirketinde calisan tek Turk. Oncelikle belirtmek isterimki Hostgator beni Turk musterileri oldugu icin ise almadi, tam tersine uzun zamandir Hostgatorda calisiyorum. Bunu belirtmemin amaci ileride daha cok turkce destek ise alinicak gibi bir garanti simdilik yok. Ancak son zamanlarda Hostgator destek Chatine Turkiye'den girislerin cok fazla oldugunu gordugum icin gelip Turk arkadaslarla ozel olarak ilgilenmeye karar verdim. Istiyorumki herkes en kolay sekilde en guzel servisi alsin, bu yuzden artik duzenli olarak Livechat te bulunuyorum. Oncelikle belirtmek istiyorumki bu foruma desktek vermek icin gelmedim, eger bir sorununuz varsa sizinle Live chat ten ozel olarak ilgilenebilirim. Carsamba ve Persembe gunleri haric saat 18:00 ile 03:00 arasi beni sorabilirsiniz. Geldiginizde "May I please speak with Sefa" derseniz onlar bana bildirir. Bazen ogle tatiline ciktigim saate denk gelirseniz yarim saat sonra tekrar deneyebilirsiniz.
Asil konuya gelince, goruyorumki bir cok arkadasimiz her gordugu kuponu paylasiyor ve buda uyelik sirasinda cok sorun cikariyor. Hostgator her bolge icin ozel kupon yapiyor bunun nedenide yaptigimiz reklamin ne kadar ise yaradigini gormek icin. Bu nedenle Turkiye'den, sadece Texas eyalerindekilerin gorebilicegi bir kuponla uye olununca bir cok zaman uyelikte sorun cikiyor. Mesela bugun sadece Arizona eyaletinde olan bir kuponla yuzlerce Turkiye'den insan geldi buda bazilarinin uye olmasinda sorun cikardi. Bu yuzden Turkiye'ye kendi kuponunu yaptik sizler icin.
Kupon kodu :
TURKIYE
Bu kuponla ilk ay bedava hosting alabilirsiniz. Buda benim Turkiye'den bizi secen arkadaslara olan bir hediyem

Ayrica uyelik sirasinda kimsede size kupon hakkinda sorun cikartmiyacaktir.
Buna ek olarak sormak istediginiz birsey varsa verdigim saatler arasinda gelip benimle gorusebilirsiniz. Herkesle elimden geldigince ozel olarak ilgilenip sorunlarini kolay bir sekilde halletmeye calisiyorum. Tekrar herkese Hostgator i sectigi icin tesekkur ederim. Kendinize cok iyi bakin.
Sefa GOL
Hostgator