KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demoda sorun var

Bu arada pos konusunda komisyon olarak ne düşünüyorsunuz birde bu mobil ödeme olayı nasıl. Onda nasıl bir komisyon üdşüyor ?
palgoro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demo çalışmıyor.
hea27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşey Güzel ellerinize Sağlık Harika Güzel ßir Patlama Yaptınız Giriş Yaptınız yani

Fakat Demo Göremedim Admin Panel Giriş var AnaSayfa Giriş Yok ve

ßir Kaç Sorum daha olacaktı.

Feysdeki Gibi arkadaş listemdekilerin arkadaşlarını Görme Şansımız varmı ? Varsa ßile Gizleyeßilirmiyim

Video Paylaşım varmı ?

arkadaşlar demoda deneme amaçlı giren bir arkadaş admin panelinden tüm ayarları bozmuş tekrar düzelttim ve değiştirilmemesi için kitledim bir daha bozamazlar rahatca girebilirsiniz. Geçici rahatsızlık için kusura bakmayın

Mobil ödeme hizmeti vermiyorum sadece yazılımda böyle bir eklenti mevcut ve bu şuan hiç denecek kadar az sitede var mobil ödeme ile iyi üyelik satışı yapılabilir. Sanal pos içinde ben tanıdığım insanlar vasıtasıyla size yardımcı olmaya çalışacağım kendime ait bir sanal pos um yok. olmasını çok isterdim ama malesef böyle bir hizmet veremiyorum.

hea27 arkadaş listeni görme imkanı var fakat bunları gizleme imkanı malesef yok. Facebook social networking bu ise dating arasında farklar bulunan yazılımlar.

Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mailime aynı spam mail gelmiş.

nereden buldunuz mail adresimi?

iyi birşey mi spam mail atmak?

TrueLove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail adresime spam mail gelmiş !

Size bana spam mail atma hakkını kim verdi?

Spam yapmadım. sahibi olduğum webmaster sitesine üye olan arkadaşlara bir kereye mahsus bilgilendirme emaili yolladım. Bu kadar webmaster emaili var ise elimde demek ki bir networkden kullanıyorum. sagdan soldan toplamadım. böyle bir hakka sahip olduğumu düşünüyorum. Yine de rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Tamamen bilgilendirme amaçlı düşünerek yolladığım bir emaildi. Spam bir şeyi sürekli tekrarlarsan spam oluyor diye biliyorum.

XeroX_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal pos konusunda nasıl bir yardımda bulunabilirsiniz?_
Demo için çalışan bir adres alabilirimiyim.
Sanal pos için yukarıda da dediğim gibi pos u olan tanıdıklarımla iletişime geçirebilrim sanal pos hizmeti sunamıyorum