hocam dağıtım yaptığım konuyu falanda incelersen aslında v2yide ücretsiz dağıtacağımı ama bazı nedenlerden dolayı vazgeçtiğimi söyledim. Bunu üzerine tepkiler gelmeye başladı. bende v1.5 çıkaracağımı ve ilk sürümde istenen ve yapılmayan özellikleri ekleyeceğimi söyledim.
Tasarımcı arkadaşım elinde 2 3 iş olduğu için tasarımı yenileyemedi bende sadece kodlama olarak değişikliler yaparak
puanlama üyelik sistemi reklam alanı artırma vb. birkaç özellik daha ekleyeceğimi belirttim.
Kullanmak kullanmamak, sattığımda almak yada almamak sizin elinizde, lütfen ben ve benim gibi ücretsiz paylaşım yapan kişileri bu şekilde karalamaya çalışarak paylaşımların devamını engellemeyin.
Saygılar.
Ben neden paylaşımınızı engelliyeyim ki...
Tüm sayfaları şahsen okudum ve çoğu kişinin önermesini geri çevirmişsiniz; O kadar kodlamam yok, O özelliği v2 'de yapacağız diye yanıtlamışsınız.
Eğer böyle bir durum olacaksa o halde v1.5 çıkarmaya gerek yok, Çünkü öyle ahım şahım önemli bir özellik eklemiyorsunuz...
Direk v2 'yi çıkarın ve satışınızı yapın, Satın almak isteyenler olursa (inşallah olur) satın alırlar, Kazanırsınız.
Şahsen scriptinizi beğenen ve kullanan r10 kullanıcısıyım.
Ancak sizin bu şekilde başlık açıp daha sonra üstte belirttiğim gibi yanıt vermeniz bana anormal geldi.