kickboksturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0-6 yaş grubundayım. Seviyesizim. Terbiyesizim. Kral da benim padişah ta benim. Ama emin ol senden 10 kat daha yürekliyim.

Senin gibi yalakalık yapmıyorum. Senin gibi tribüne oynamıyorum. İçimden geleni suratına tokat gibi çarpıyorum. Günü değil hayatı yaşıyorum. Sizin gibi yüzümde maskeyle gezmiyorum bu forumda. Moderatörden yönetimden fare gibi korkarak gezmiyorum bu forumda. Gereği neyse yapar zaten moderatörler öyle bana gökdelenin birinde kurulu şirketteymiş gibi konuşma. Burası her türden insanın barındığı bir forum. İstediği yorumu yazar herkes. Senin haddine değil her lafa karışıp gevezelik etmek. Burda bir çocuğun geleceği belki değişecek burada söylenilenlerle. Gazla çalışmıyor bu çocuk. Grafiğin bağrından kopmuş gibi konuşmayın. 2 günlük bilginizle milleti yanlış yönlendiremezsiniz. İzin vermem !

Beni bilen bilir, hem de çok iyi bilir ; bilmeyen de senin gibi bülbül gibi öter.

Şimdi sana kolay gelsin. Tüm yönetime ve dostlarıma sevgilerle...

(Gerçi yönetim uyuyor sanırım rahatsız etmeyelim kendilerini.)
Ben korkaklık değide maskeyle dolaşmakta değil bu insanın kendini yetiştirmesi ile ilgili bir durumdur ve senin bunda çok başarısız olduğun açıkça ortada ben tribüne oynamam bana karşı nazik olan insanlara 2 kat daha fazla nazik davranırım.

Eğer sen yüzünde maske ile dolaşmıyorsan sen samimiyse ben zaten tersi olmak isterim yüzüme maske takarım ama sana ve senin gibi olanlara benzemem bu çok ağır bir laf eğer anlayabilirsen benim kimseyle derdim yok tek istediğim

"Her konuya olumsuz eleştri yapıp insanları küstürme, burası senin değil hiçbir zamanda olmucak her konuda tartışma yaratmak için elinden geleni yapıyorsun bunu istemiyorum kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok "

Bunu anlamak çok zor değil sanıyorum?