evet bahsedilen konu'da cogu kisiye hem fikir oldum adsense blogundada sorulara yanit verildi tum zamanlar sekmesi gelmis. bunun icin Gelişmiş Raporlar kismina goz atmamiz gerekiyormus. iyi'de - ler ne oluyor milletin kafasini bulandiriyorlar. banka calisanimiyim hesap yapicam yok kasimda su mayista o haziranda bu, oyle olduktan sonra turkiyede onlarca click odeme yapan var.
misal hiti dusuk yada soyle diyelim tiklama orani az olan siteler en az 4 hatta 5 6 ayda biriken odemelerini takip ediyorlar idi odeme gecmisinden simdi bu adamlar tek tek aylarimi hesaplayacak onuda gecelim 3 ay'dan sonra olan hesaplar - gorunumu aliyor.
yoohhh bu google turkiyeyi sevmiyi... nerde ugrasilacak zamanimizi bolecek seyler varsa bize kaydiriyorlar. zekiyiz dogru caliskaniz oda dogru. ama bu kadarda olmaz ki..
bir musterim var alman adam google bir kenara birakalim web nedir bilmez kisisel web sitesi olusturduk kendisine ve sadece footer kisminda 468* reklam mevcut gunde 7 ila 10 tiklamasi oluyor click basina en az 48 - 65 cent aliyor.
turk insanini her zaman arka plana atiyorlar bugun turkiyede milyonlarca internet sitesi mevcut, bu internet sitelerinin hemen hemen hepsinde adsense reklamlari hukum surmekte. peki acaba nedeni neden hic merak edeniniz oldumu.?
2008'de turkiye kullanicilarina dusuk oranda odeme yapmalarinin tek bir sebebi vardir. basta dedigim gibi zeki insanlariz. her zaman kisa yoldan kazanc saglamayi planliyoruz, ve bu planlarimiza fesatligi ekliyoruz.
gunde ornek veriyorum 5 k tekili olan bir web sitesinin 2 ksi google reklamina tiklarsa siz google olsaniz ne yaparsiniz.? lafi fazla uzatmayim anlasildi sanirim. bu metni kendim uydurmuyorum germany adsense dispt. aldigim cevaplar bunlar.
yurt disi hesabimiz'da yer alan google adsense bu sekilde degil turkiye icerikli panele girince garip oluyor..
Hocam Valla süper açıkmalamıssınız , Aynen katılıyorum...