Tüm sayfaları okudum, Çoğu kişi aynı önermeleri söylemiş ve siz hep v2 'de yapacağınızı belirtmişsiniz.
Ee arkadaşların önerileri zaten oyun scriptinde olması gerekenler,
Ama siz hep v2 'de yazacağınızı söylemişsiniz.
Peki v1.5 'da ne olacak ?
Eğer scriptinizi paralı satmak istiyorsanız; satış yeri
burada.
Yani burda demek istediğim yanlış anlamayın ama kim oyun scriptinde olması gereken özelliği istediyse hep "v2 'de olacak, v2'de yapabiliriz" demişsiniz. O halde v2 çıkarın, satışa koyun burda boşa v1.5 çıkarmanıza gerek yok.
hocam dağıtım yaptığım konuyu falanda incelersen aslında v2yide ücretsiz dağıtacağımı ama bazı nedenlerden dolayı vazgeçtiğimi söyledim. Bunu üzerine tepkiler gelmeye başladı. bende v1.5 çıkaracağımı ve ilk sürümde istenen ve yapılmayan özellikleri ekleyeceğimi söyledim.
Tasarımcı arkadaşım elinde 2 3 iş olduğu için tasarımı yenileyemedi bende sadece kodlama olarak değişikliler yaparak
puanlama üyelik sistemi reklam alanı artırma vb. birkaç özellik daha ekleyeceğimi belirttim.
Kullanmak kullanmamak, sattığımda almak yada almamak sizin elinizde, lütfen ben ve benim gibi ücretsiz paylaşım yapan kişileri bu şekilde karalamaya çalışarak paylaşımların devamını engellemeyin.
Saygılar.