cocainer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Rıza Çelik'in a'dan z'ye php kitabıda var alfa yayınlarının php, mysql ve apache de var bunlar sadece kodlara aşina olmamı sağladılar, ama ben kesinlikle bireysel eğitim öneriyorum şahsen sdemirkeser'den özel ders aldım çok memnunum aklıma geleni yapabiliyorum, çok profesyonelim diyemem ama hergün kesinlikle kendımı geliştiriyorum diyebilirim. Sonuçta bu sayede bir iş sahibi oldum.

Her fırsatta sdemirkeser'e teşekkür ederim.
"aklıma geleni yapabiliyorum" bende işte böyle olmak istiyorum sdemirkeser den ders aldım derken birebirmi aldınız dersi ve nerde şehir olarak?

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alt yapınız yoksa çözmeniz oldukça zordur.mantığı kavramanız çok vakit alacaktır.
sanmayın sakın 1 2 5 10 ayda bir şeyler yaparım diye.kendinizi geliştirecek ufak uygulamalar yaparsınız.
şimdi diyeceksiniz içimizi karartmayın

uzman şekilde ögrenmek için özel ders veya kaliteli bir kurstan eğitim şarttır.

baya kişiye özel ders verdim.çogunun azda olsa altyapısı vardır. 150 200 saat eğitimle şuan bu işin ticaretini yapan kişiler oldular.

özel ders biraz pahalıdır ama kesin ögrenirsin ve bir titlen olur;php programmer
ilk baş küçük bir alt yapı yapmak istiyorum kendime sonra eğitim almak isterim tabi

Mike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kalkışma bile yeterince koder var ortalıkta. Java falan öğren daha iyi. Okey batak falan yazarsın
php de kodlara azda olsa aşinayım java nasıl yazılır neyle yazılır programı varmıdır falan hiç bilmiyorum hocam