Yıllardır bu foruma girerim. Çok güzel zamanlarıda oldu bu forumun ama son bir yaşananlara yaşananlara inanmıyorum

Biraz önce bir konu açtım iyi yada kötü, insanlar sırf aynı sektördeyiz diye karalamaya başladılar.

Sonra da admin arkadaş her nasılsa dayanamadı sanırım ve konuyu sildi.

Açılan her hangi bir konuya bilgi paylaşımına özellikle web tasarımı yapan arkadaşlardan çok ağır eleştiriler geliyor

Yok sadece sen biliyorsun
Yok bu ne biçim sistem
Yok bu ne gibi

İnsanın paylaşım ruhunu öldürür bu şekilde davranışlar

Evet biliyorum hoppp banlanacaksın kardeş ağırdan al. Aslında yukarda yazdıklarımda hiç bir şey yok . Ama sanırım bu kadar baskı komünist baskı rejimlerinde ancak görülebilir , evet kurallar vardır uymak gerekir kesinlikle karşı çıkmıyorum ama hakarın bu kardar kısıtlanabilmesi ifade özgürlüğünün bu kadar kısıtlanabilmesi çok saçma.

Bunu devlet yapınca ayağa kalkarız, ama R10 gibi kaliteli bir ekip olarak bile bunu yapabiliyorsak. Aynı şeyleri yaşamayıda göze almalıyız.

Bir konu açtım seo analiz sitesi ile ilgili , site ile uzaktan yakından kesinlikel alakam yok türk çocuklar bir site açmışlar tanıtmak istedim on repciğim vardı onuda aldı web tasarım sektöründeki arkadaşlar

Her neyse çok da önemli değil.

Beni bilen bilir, herkesin eksiği hatası vardır . İyi yönleride vardır. Çok renklilik diye bişey var.

Admin arkadaş rahatlıkla beni banlayabilir.

Eğer yazdıklarımın buna değer olduğunu düşünüyorsa.