seyitali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana, gidipte photoshop öğrendin diye grafik tasarımcı ol demiyoruz. 4 yıllık grafik tasarım okuycaksın hele ki mimar sinanda boru değil bu. ondan sonra istediğin yere girersin. mimar sinan diplomanı göster havada kaparlar seni.
bide bana bilmiyomuş gibi aptal muamelesi yapıyosun. runodizayn a burda %100 katılıyorum. her şeye olumsuz yönde atlamasan olmuyo. bırak millet kendi arasında halletsin napıcaksa sana noluyo? terbiyesizliğinde bu kadarı fazla dozu düşürmeye bak sen.

bu arada tasarımı artık end tasçılar yapıyor. makina mühendisleri tasarım yapmıyor artık
MSN im belli herşeyim belli ekleyin ne derdiniz varsa yazın. İstediğimi yazarım bu forumda. Adı üstünde burası FORUM. Karşılıklı tartışmaların yorumların olacağı bir yer. Susayım da meydan sizin gibilere mi kalsın ?

Laf oyunları yapmayın bana ; oynarım sizinle top gibi. Runodizayn'a katılıyorum diyor bir de ; gidin evlenin siz baya anlaşıyorsunuz. Hatta dernek kurun "kickboksturk düşmanları yardımlaşma ve dayanışma derneği" diye... Ama emin olun beni susturmaya,karalamaya ne yardımlaşmanız yeter ne de dayanışmanız... Gerçi siz dayanın birbirinize iyi olur; seversiniz siz.

Sevgilerle... Başka mesaj yazmıyorum bu konuya. Kolay gele.