TeknolojiTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, benim tavsiyem ilk olarak kendi öğrenme konusunda bir tartman gerekiyor her insanın çalışması öğrenmesi farklı öğreneğin biri dinlerken yazarak öğrenir diğeri ise sadece okuyarak biri dinliyerek vs.

Görsel Video istiyorsan Tabiki en iyi kaynak ben mevcut bence çok ciddi projeler yapabilirsiniz: Turkekip PHP Video eğitimi

Kitap olarak yine tavsiye edebileceğim bir kaynak ADAN ZYE PHP Rıza çelik çok güzel yorumladığı bir kitaptır,Bu kitap orta sınıfa geçersin ileri seviyede KODLAB yayın evinin kitaplarına bakarbilirsiniz.

Bir Diğer Husus ise ne kadar internet sitesi yazsalarda ellinizde bir kaynak olacak yada özel dersini eğitim kurumundan eğitimini alacaksınız.

En iyi arşiv Yabancı kaynak ingilizce kitaplarda ama bu önerdiklerim ciddi anlamda kayde değer ve istediğin anda Her türlü siteyi yazamazsan, ilk olarak üyelik yazarsın sonra Türkekipin videosunda porta lgeliştirirsin çok rahatlıkla şuanda bir çalışmam daha sonra hedefini ilerlersin Zaman Sabır Bol bol örnek bunlara ihtiyacın olacak
Burdaki 2 kaynağı şiddetle öneririm. Turkekip cdsi ve Rıza hocanın kitabını.