o sızın stratejınıze bağlı,
kımı reklama gore tasarım yapar
kımı gorsellığe gore tasarım yapar.
Bunun dışında evet başarmış, normaldır bılgısı vardır vs. ama şans da onemlı bır etken. bazen bende rastlıyorum çok guzel projeler var ama ilgi gormuyor çok ozgun fıkırlı sıteler goruyorsun yok tutmuyor ben birazda şans olarak bakıyorum.
Bunun dışında yıne aynı şey ne kadar kısıtlarsan okadar verimli o kadar istek olur mantığı var, yazar almadıkca yazar olmak ısteyen kaç bın kişi var mesela...
Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Bana göre başarılı olabilmek o kadar da şans faktörü değildir. Çok büyük bir projenin tutulması için önce projeyi yaratan webmasterin bir user olarak kendini düşünmesinin gerektiğini düşünüyorum.
Projenin başarılı olabilmesi için tamamen kendini hem 10yaşındaki bir çocuk hem 60yaşındaki bir bayanın yerine koyup ben bu siteye neden gireyim diyerek, insanlar neden girsin diyerek düşünmeli ve hareket etmelidir.
Tabi şans faktörü de var ama bana göre reklam konusunda şans faktörü daha çok. Düşünsenizde, bir gün Turkcell'in size mail atarak bir gün boyunca websitenizde reklamlarımızı yayınlatmak istiyoruz demesi. Bence bu şans işte
Yine de, her şeyin temelinde başarılı olabilmek vardır. Özgün düşüncelerle ve hırs ile pes etmeden başarısız olunacağına inanmıyorum.