kickboksturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek öyle... Bu çocuk ilerde bu aşkıyla eve ekmek getirir artık. Ya da sen verirsin cebine parasını olmazsa. Öyle sanat para için yapılmaz aşktır vs. gibi cahilce cümleler kurmayın. Aşk karın doyurmuyor artık.

Makine mühendisliği nedir bilir misin sen ?
Makine mühendisliği yaratıcılık demektir , tasarım demektir , çizim demektir , bilgi demektir...

Yani aynı grafik tasarımcılığında gerekenler gibi...

Ben bu temelle okuyorum mühenisliği ; hem birşeyler katıyorum kendime hem de sağlam bir meslek ediniyorum. Sonra da gider yine grafik tasarımcılığı yaparım ama para kazanamadığımda dönecek sağlam bir yerim olsun.

Her grafik tasarımcısı öyle sağlam iş bulup parasını kazanamıyor. Kolay değil öyle. R10 da 10 TL logo yaparak eve ekmek götüremezsin.
sana, gidipte photoshop öğrendin diye grafik tasarımcı ol demiyoruz. 4 yıllık grafik tasarım okuycaksın hele ki mimar sinanda boru değil bu. ondan sonra istediğin yere girersin. mimar sinan diplomanı göster havada kaparlar seni.
bide bana bilmiyomuş gibi aptal muamelesi yapıyosun. runodizayn a burda %100 katılıyorum. her şeye olumsuz yönde atlamasan olmuyo. bırak millet kendi arasında halletsin napıcaksa sana noluyo? terbiyesizliğinde bu kadarı fazla dozu düşürmeye bak sen.

bu arada tasarımı artık end tasçılar yapıyor. makina mühendisleri tasarım yapmıyor artık