Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Kardeşler,

Sayın Sunsis.com , Sunsis.net ile çalışırken 2 kere değil 100 kere düşünmenizi tavsiye ediyorum. Ne kadar Sitenin Girişlerinde 7/24 Destek yazsada Hizmet boş. Amacım karalamak felan değil. Artık bu firma umrumdada değil. Ama benim bazı işlemlerimi gerçekleştirmem için bunlarla İletişim kurmak zorundayım ki Messengerden Engellenmişim. Farklı bir Msn'e engelledim kabul edilmiş Cevap vermeye kaale alan yok. Sayın Sunsis Msn Açıp afedersiniz Yatağınızda uyuyormusunuz. Hizmeti Adam gibi verin veremiyorsanızda Şu güzel ülkede ben şöleyim ben böleyim demeyin.

Com uzantılı bir domainim var birtanede değil var birkaçtane. Ben Metsun Nickli arkadaşa Site devrettim. Ama domain halen bende. Sizinle kaçgünden beri iletişim kurmaya çalışıyorum ama nedense kaale almıyorsunuz. İlla aramamızmı lazım. Sitenizde gözüken 2 tane 7/24 Açık olan operatörünüz var. Turkcell olan kapanmış Avea olanı arıyoruz gene İş yok. Eee Suç bendemi. Yapacağınız İş Domaini Aktarmak. Allah Göstermesin Kaza,Bela gelse domain bende kalacak. Arkamdan bir ton laf yiyeceğim. Sonra Bir takım şeyler olacak. Gene ben papaz olacağım milletle. Şu işle ilgilenin artık

Dipnot: Bana Gelip Ağır abi üslubuyla Şöle yaptınm Böle yaptınmı. Şirket karalamak kolaymı ayağı çekmeyin. Benim ne olduğumu bilen biliyor.
Merhaba,

Bu yazıyı yazdıracak kadar bu iletişim çağında bizimle iletişim kuramamışsanız, bundan mutlaka şahsen bilgim olurdu. Neden haberim yok. 1, 2 veya 10 kaç defa olursa olsun iletişim kuramadıysanız, mutlaka bu mesele bana kadar gelirdi. Bünyemizde aldığınız tüm hizmetler garanti altındadır. Devrettiğiniz arkadaşınız veya siz mutlaka bir işlem yaptırmak niyetindeyseniz, bize ulaşmamanız imkansızdır. Destek servislerinde kimse engellenmez,veya yok sayılmaz. Destek istiyorsanız buyurun bugün irtibata geçin, bakalım ulaşabiliyor muymuşsunuz. Kullanıcı adınızı da yazın ki bu foruma, sizinle ilgili görüşmeleri, işlemleri buradan ben de size yanıt olarak yazayım, herkes görsün.

Saygılar.