zoizo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foruma girdiğimiz için bizi suçluyorsun. Ötesi var mı İmzandaki sohbet sitene takıl kız tavla yada host sat bize bulaşma. Şu anda öğrenciyim, birkaç sene sonra kimin nereye geldiğini daha iyi görürüz. Çevrendekiler seni nasıl aşağılıyorsa bunu kompleks haline getirip herkese laf yetiştirme girişiminde bulunuyorsun. Bu da sana son mesajımdır.
ben o mesajı sahibine yönettim forumda bir çok arkadaşım var bu onlara hakaret olurdu onlarda bana cephe alırdı onlar bu şekilde algılamıyor iken sana ne oluyor? kendini ispatlamak zorundasın tabiki "inş iyi yerlere gelirsin" bunun bana + yada - faydası olmaz Kimsenin beni aşaladığı felan yok kimseye de laf yetiştirmeye çalışmıyorum,her lafı üstüne alınıpda mesaj yazmanada gerek yok.İmzamdaki site bana ait degildir.Bir arkadaşıma aittir.Asla o tarz zorlu kelimeler ile ugraşmam yardımcı olmak manasıyla ekledim hostingde satmıyorum nickden imzadan bir şeyler algılayıpda bir sonuç ile gelme karşıma,Kimsenin ne olacagı hiç belli olmaz,Düşmez Kalkmaz Bir Allah Var bunu unutmayalım.Buda sana ilk yada son mesajım degildir