zoizo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bak yine aynı şeyi yapıyorsun, herkes kendi düşüncesinden sorumludur. Kendi gelecek kaygılarını benim veya başkasının üzerinden yorumluyorsan o senin ezikliğindir. Ben bu konuda birşey yapamam ki. İnternetten gelen para tatlıdır. Senin gibilerin lafına bakarak kimse bırakmaz bu işi merak etme.
ben bu işi bırakın yada bırakmıyın dedim mi? algıda problem var sanırım.tüm mesajları oku istersen. Yahudi Atasözü der ki"Her koyun kendi bacagından asılır" herkesin gelecek kaygısı kendini ilgilendirir.Benim böyle bir kaygım yok.İşinize gelmeyen yorumculara hakaret etmeniz kalitenizi gösterir.Mesajınızı report ediyorum.Netten kolay para kazanma diye bir şey yok!.Sen ***** kur hacklink al spam yap al paranı bu benide ilgilendirmez.Yarın ev geçindireceksiniz eşinize aa bak bu sefer spam yaptım olmadı mı? diyeceksiniz.hanımınız 2 gün para kazanmayınca eve alacakmı çok merak ediyorum.Hayatı daha ögrenmemişsin.bana ahkam kesiyorsunuz.Hayata bakışımızı çok farklı, o yüzden herkes kendi işine baksın.Okumadan yorum yazmayın