Ban yerim tekrar açılır banım dert değil sen kafana takma bunları. Ben ölmüyorum burdan ban yiyince.
Evet mesaj yazmayınca eksik hissediyorum kendimi. Sen de bizim mesajlarımıza cevap vermeyince eksik hissediyorsun kendini belli ki çenen hiç kapanmıyor bize karşı.
Senle uğraşmıyorsak işine bak seni alakadar etmeyen konulara girme. Burada bir çocuğun hayatı söz konusu. Fikir vermeye çalışıyoruz dikkatli olmasını istiyoruz suç mu ? Kötü olan ne burda ? Sana batan ne anlamadım ? Batan birşey varsa çıkaralım söyle de...
Yıkıcı birşey yok burada. Yapıcı olan birşeyi baltalayan sen varsın sadece. Okumak istiyorsan benim ismimin geçtiği mesajları okumazsın. Okuyup ta gevezelik ediyorsan kötü yorumlar yapıyorsan -rep i de veririm. En doğal hakkım.
Ücretli tasarım işleri bölümündeyim ben sadece. Sürekli buraya yazıyorum sadece. 10larca çalışmam ve ticaretim olmuştur burada. Evet buranın sahibi benim. Senin gibi ekmek yediğim yeri sahiplenmeme gibi bir durumum söz konusu olamaz zaten.
Bu arada FORUM nedir tanımına bir bak istersen. Yorum yazamayacaksak forum değil normal bir site yapılırdı. Ama senin gibiler anlayamaz. Hadi git işine bak ta saçma sapan konuşma.
Bu bence senin bize bir kastının olduğunun göstergesi daha çok.
Benim kimseye kastım olmaz hele senin ve yandaşına hiç kastım olmaz zaten mesajlarınızın içeriğinden ve kullandığınız üsluptan ne seviyede olduğunuz açıkça bağırıyor okuma diyorsun yazmassan okumam her konuda bir saçma mesaj var sıkıldım sizden ve her konuyu baltalamanızdan ayrıca burası kimsenin değil tekelinize almaya çalışmayın ben burdan ekmek yemiyorum eğlenmek amaçlı girip bikaç çalışma yolluyorum o kadar. Ban yerim tekrar açılır diye bir zihniyetle haraket eden bir kişi ile daha fazla muhattap olmak istemiyorum ben sizin saçma mesajlarınızdan sıkıldığımı belirttim sadece ve tabiki sizden...