Kardeşim benimle uğraşılmıcağını anlamadın mı sen bu forumda hangi konuyu okumak istesem kickboksturk ve senin saçma sapan mesajlarınızı okumak zorunda kalıyorum bundan sıkıldım bana inat yaparsanız karşılığını fazlasıyla alırsınız, ban yedin hala akıllanmadın bana mesaj yazıyosun yazmayın bi konuyada eksik mi hissediyosunuz eleştirmeyince karşı çıkmayınca anlamıyorum ki ? Hele seni hiç anlamıyorum hala kalkıp bana -rep veriyosun kickboksturk ben kimseyle uğraşmıyorum siz insanlarla uğraşıyorsunuz tekrar sölüyorum işinize bakın herkes kendi işine baksın anlamıyomusunuz? İlla yazıcaksanız yapıcı eleştirilerde bulunun kimse buranın sahibi değil !
Bu arada kickboksturk hadi beni zararlı çıkar bekliyorum ?
Ayrıca bu forumda ikinizden başka hiç kimseyle sorun yaşamamış olmam sorunun sizden kaynaklandığının açık bir ifadesidir..
Ban yerim tekrar açılır banım dert değil sen kafana takma bunları. Ben ölmüyorum burdan ban yiyince.
Evet mesaj yazmayınca eksik hissediyorum kendimi. Sen de bizim mesajlarımıza cevap vermeyince eksik hissediyorsun kendini belli ki çenen hiç kapanmıyor bize karşı.
Senle uğraşmıyorsak işine bak seni alakadar etmeyen konulara girme. Burada bir çocuğun hayatı söz konusu. Fikir vermeye çalışıyoruz dikkatli olmasını istiyoruz suç mu ? Kötü olan ne burda ? Sana batan ne anlamadım ? Batan birşey varsa çıkaralım söyle de...
Yıkıcı birşey yok burada. Yapıcı olan birşeyi baltalayan sen varsın sadece. Okumak istiyorsan benim ismimin geçtiği mesajları okumazsın. Okuyup ta gevezelik ediyorsan kötü yorumlar yapıyorsan -rep i de veririm. En doğal hakkım.
Ücretli tasarım işleri bölümündeyim ben sadece. Sürekli buraya yazıyorum sadece. 10larca çalışmam ve ticaretim olmuştur burada. Evet buranın sahibi benim. Senin gibi ekmek yediğim yeri sahiplenmeme gibi bir durumum söz konusu olamaz zaten.
Bu arada FORUM nedir tanımına bir bak istersen. Yorum yazamayacaksak forum değil normal bir site yapılırdı. Ama senin gibiler anlayamaz. Hadi git işine bak ta saçma sapan konuşma.
Alıntı
Ayrıca bu forumda ikinizden başka hiç kimseyle sorun yaşamamış olmam sorunun sizden kaynaklandığının açık bir ifadesidir..
Bu bence senin bize bir kastının olduğunun göstergesi daha çok.