Ben okula hep telefon götürürdüm...Hiç yakalanmadım...Ama istanbulda okullarda acaip bir sertlik var.

İlk okulun bir kısmını mersinde okudum ve çok rahat geçti sonra Ankara - İstanbul vs.

İstanbulda okulda neler yapmadık ki hocalar müdür artık tanıyor ve resmen korkuyorlardı...Yani orda dişimizi göstermek zorunda kalmıştık..Halbuki hoca güzelce söylese sorun olmayacak ve ne kadar kavga etsemde hep örnek öğrenci olurdum...

Bazılarının egoları çok..

Şimdi kardeşim 7. sınıfta ve yine mersindeyiz...Hocalar herkes okula telefon getirsin diyormuş.Kameralı olmasın çünkü terbiyesizlik yapanlar var, 40-50 tl lik bir telefon alın gelin...Formaliteden derste çıkarmak yasak falan demişler ama getirin diyorlarmış..

Burda görüyorumda makyajlı kızlar saçları düğüne gider gibi veya konsere..Erkekler küpeli saç baş dağınık , jole küpüne düşmüş saçlar vs vs..

Bizim zamanımızda herşeye karışıyorlar...Neyse bence okul insanlara sevdirilmeli..

Çok yazdım ama kusura bakmayın...

Line kardeşim sende bence ilk başta düzgün bir şekilde git hocanın iyi olduğu bir anda, kelimeleri düzgün seç yani aşırı saygılı vb. güzelce iste özür dile...verirse hem teşekkür edersin hem belki aranız düzelir.

Yok vermedi " e sen bilirsin "