Sevdiğim Bir Dostumun Sitesidir Bizzat Onun Yazdığını Direk Paylaşıyorum İlgilenen Arkadaşlar Telden veya PM ile Ulaşsın.

Alıntı
Şubat-da askere gideceğimden dolayı ve açık konuşmak gerekirse mIRC Scripting ile artık zerre kadar ilgilenmediğimden dolayı hatta ve hatta sanal ile artık ilgilenmediğimden dolayı; bilmem kaç aydır açık olan ve yine bilmem kaç yıldır domain-i bende olan forum sitemi satıyorum.
Bu sitedeki bazı başlıklar ve yapılanlar türkiyede ilktir. Kendimce iyi emek verdiğime inanıyorum. Diğer ilgili siteler gibi ot/dot başlıkları vb. içerik içermez. Kaliteli ve kaliteli kullanıcılar barındıran bir forumdur. Satmamam için bir çok yakın dostum ısrar ettiysede artık bu iş ile ilgilenmeyeceğimden ve askere gideceğimden satmaya karar verdim.

-

Bazı bilgiler:
Site Adı : MircScripting.Net
Üye sayısı: 179
Onay bekleyen üye sayısı: 7
vBulletin Lisans: Var.

Diğer benim anlamadığım ve alıcıları ilgilendiren cart curt bilgisine(alexa, backlink vs.) ilgili sitelerden bakabilirsiniz. Bir ara(geçen aydı sanırım) pagerank değeri 3-dü. Şimdi kaç bilmiyorum. Zaten 2 aydırda ilgilenmiyorum, hatta login dahi olmuyorum neredeyse.

Fiyat: 500 TL.
Pazarlık payı:
Kesinlikle yok.Alacak olan kişiler, nete girmediğimden dolayı; 05388455544 numarasından bana ulaşabilirler.
Not:
Sadece ciddi alıcılar arasın, pazarlık payının olmadığını söyledim. Arayıpta pazarlık etmeye vs. kalkışmayın.

-

Hasan AYDENİZ -
L4roXyL