Hiçbir zaman kürt ayrımı yapmadım yapmamda yapanıda kınarım.Ancak Dtp terör örgütlerini şenlikle karşılarsa öcalana sayın derse işin doku böyl cıkar.

Dtp için gösteri yapan kişi bana göre dtp nin yapmış oldugu hataya yapmış oldugu eylemlere ortaktır.

Dtp için gösteri yapan kişilere karşı vatanı ugruna sesini cıkarmak istemiş bir insna oğlu 2 kişiyi öldürmüş.(nede güzel yapmış)Ve türkiye şimdi calkalanıyor.Kişi tutuklanmışda

şimdi size soruyorum dtp nin korumuş oldugu terör örgütleri binlerce ananın gözünü yaşlı bıraktı binlerce şehidimizi bizden ailesinden vatanından sevdiğinden nişanlısından cocugundan ayırırken bu kişilere hiçbir sey yapılmıyor hatta yapılıyor terör aileisne aylık baglanıyor nakit para veriliyor terör örgütü için şenlik yapılıyor da

evi dükkanını kendini vatanını milletini korumak için ateş atıpda 2 kişinin canını alan kişi neden bu kadar suclu oluuyor ?

hepinizin allah belasını versin binlerce şehit ölürken bu kadar ses cıkmazken 2 dtp terör yanlısı kişi ölünce kıyametmi koptu

keşke oturdugum mhalledede böyle bir gösteri olsada yemin ederim tuttugumu yakaladıgımı öldürürüm keser atarım kafasını

iki üç capulcuya kalmadı bu memleket hiç birimizin sesi cıkmazsa elimizden alınacak yersiz yurtsuz kalacagız

üzülüyorumki öyle üzülüyorumki binlerce şehitdimiz ölüyor bu kadar feryatlar edilmiyor 2 dtp terör örgütü yanlısı ölünce bunlar yapılıyor .Şehibimize hiçmi saygınız kalmadı artık yazıklar olsun