tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam istediğiniz nasıl bir hizmet. Adam sana 7/24 sorununuz varmı şu varmı diyemi sormasını bekliyorsun. Sürekli müşterimi pohpohlasın. Bi müşteri senmisin?

Tamam kötü olan firmalar vardır ama genelleme konuşmuşsun. Adam ticketina sen yazdığın gibimi cevap verecek. Sizlere yurt dışı gibi davranmak lazım. Al yurt dışından bi hizmet sıkıyosa 1 gün geçir paranı. Yada 1 hafta sonra geri ödeme iste.

Sen o hizmeti okumakta zorunlusun. Sonra gelip burada konu açıyosunuz. Onu bunu karalıyosunuz.

Terbiyesizlik yapıyorsunuz gerçekten.

Önce konuşurken uslubuna dikkat edermisin, karşında çocuğun yok senin.

Benim yazdığım yazının baştan sona kadar okuduğunu zannetmiyorum. Kendini bu konuda ispatlamış firmaları tenzih ettim ki şu anda çok firma değiştikten sonra X firmasından VPS hizmeti alıyorum harika hizmetleri var paramı alıpta öle günlerce VPS kurucam diye bekletmiyor, ticketine anında cevap veriyor, MSN den dört dörtlük hizmet veriyor, böyle bir hizmet veren firma varken neden bu adamın hakkı yenilsin ? Gelipte bu veya iyi yapan firma hakkında şikayet konusu açılıyormu , hayır açılmıyor. Ben burdaki sıkıntıyı dile getirdim. ayrıca bu konuda yarası olan gocunur. Ben gidip resel satandan hosting alıpda gelip burda bu konuyu açmadım. Çoğu firmalarla çalıştım. Yurt dışınıda iyi biliyorum yurt içinide. yazmış olduğum yazıları lütfen çarpıtma. Ben paramı veriyorsam her ay tıkırında bana o hizmetide vermek zorunda. Beni pohpohlamasına gerek yok kaliteli hosting ve desteğini verdikten sonra olay biter. Sokağa atmıyorum ben paramı.