Arkadaşlar ben işi özetleyeyim de boş yere konu sahibinden ö.m. isteyip durmayın (: Şurada 1 milyon kişi özel mesaj istemiş. Ama siteye şuan benden başka post atan yok sanırım. Sitede 29 editör var ve halen post atan kişi sayısı 4'ten fazla değildir...

Şunu da açıkça belirteyim; bu işe zor diyen ya da yapamayan adam gitsin evinde otursun... 2 yıldır wp işiyle uğraşıyorum bu kadar az zahmetli bir iş daha görmedim.

Tek yapmanız gereken önünüze gelen yazının başlığını değiştirmek ve toplamda da 4 adet etiket eklemek. Sonra yazıyı onaylıyorsunuz; onayladıkça yeni taslak geliyor önünüze. Site genelde gayet hızlı sadece bugün biraz yavaş gibiydi...

Ama şunu tekrar söyleyeyim. Burada ö.m. isteyip de işe başlamayanlar çok kötü izlenim bırakıyor... Resmen post kasmak için yazı yazılmış. Ayıptır yahu... Bu kadar kolay bir işi yapamıyorsanız siz hiçbir post konusuna boşa mesaj atmayın bence...

O yüzden siz mesaj kasacaksınız diye milleti uğraştırmayın... Herkesin işi gücü var, lütfen özen gösterin bu konuya... Konu sahibinin mesajlara cevap vermediğine değinilmiş. Kendisini, işi aldıktan sonra msn'e eklemiştim. Baba olmuş; tebrik ederim. R10'da o yüzden yok sanırım... Herkesin işi gücü olduğunu düşünerek, yapabileceğiniz işler için özel mesaj isterseniz daha iyi olur sanırım (: