okursan eğer 3. sayfada ben tüyo verdim neden sattiği hakkında.
6. ayda 30k olan sitenin hiti 12. ayda 18k'ya düşer.
6. ayda sadece adsense bin ytl kazanan site, 12. ayda 400$ zor kazanir.
6. ayda 10bin ytl'ye açık attirmada olan site 12. ayda 3bin ytl'den tekrar satişta.
Webtiye.com & Beyaz.org gibi sitelerde geldi. Bizim ellerimizle yazdiğimiz yazilari aldi ve üzerine üstlük r10.net link değişiminde bizim hit getirdiğimiz kelimelere backlink kasmaya başladi.
Bunlar yüzünden el bebek, gül bebek baktiğim siteyi
bu baslikda sattim, her yazdiğim yazi 2 gün sonra bunlarin sitesinde onlarca kez yorum yazarak kendilerini uyardim. Dinlemediler.
Şimdi bu denli başkalarinin emeklerini alarak veyahut çalarak bir site yapilmiş, içeriğinin %99u kopya icerik.
Sitede illegal ne ararsan var. -> dizi bölümleri, köprü bağlantilar, spam etiketler, içerikle alakasi olmayan titleler.
Gelipde bana neden satiş baltaliyorsun diyecek varsa, ben 2009un 7ayinda sahiplerine ufakta olsa bir uyarida bulundum site adreslerini afiş etmeyerek
başlik burda kendisine ayit 2 sitenin ismide var.
Siteyi almak isteyen varsa alabilir, fakat sitenin yarin sabah fişini çekseler bir bardak soğuk sudan başka yapacak hicbirseyiniz olmaz.
O kadar çok emeğim calindiki bu kişiler tarafindan icimde bir nefret birikintisi var. benden emeklerimi calipda burada site satmaya kalkan herkezin satişini baltalarim kimse kusura bakmasin.