Arkadaşlar son zamanlarda bakıyorum hosting firmalarında ciddiyetsizlik artıyor. Adamlara artık soru soramaz hale geldik. Telefonla ararsın bi sana küfür etmedikleri kalır. Ticket açarsın saatlerce cevap gelmez, ondan sonra şikayet ettiğin zamanda yok efendim siz suçlusunuz, sözleşmem böyle, yani illa kendini haklı çıkarırlar, burda gözlemlenen olaylarda hep bunu gösteriyor.
Oldu valla herkes kafasına göre bi sözleşme yapsın ( ki zaten o sözleşmeyi okuyanın pek fazla olduğunu zannetmiyorum ) tamam benim kapı gibi sözleşmem var istediğimi yaparım. Senin istediğin kadar sözleşmen olsun Tüketici hakları diye bir şey var, tüketici haklarını ihlal edecek bir şey yapamazsın. Ayrıca satışı yapana kadar MSN veya diğer iletişim yollarından sana 7/24 destek verir hizmeti aldıktan sonra 7/24 ün çeyreğini göremezsin. Ücreti ne hikmetse hemen alırlar, ama bi iade söz konusu olduğu zaman bekle babam bekle.
Birisi kalkıp burda şikayet konusu açar, hayda hosting firmaları anlaşırcasına adama çullanır. Arkadaşım eleştiriye açık değilsen bu işi yapmayacaksın. Bu adam hakkını aramasınmı ? Kimse dört-dörtlük firma değildir, bunu herkeste kabul ediyor. Ama herşeyden önce esnaf olmak lazım. Kimse Ali Kıran Başkesen deil.
Kısacası " hosting " işinde kalite düşüyor , sadece küçük firmalar değil bunları yapan büyük firmalarda var. Bu tür haksızlıklara bir çözüm bulmak gerekir yoksa daha çok tüketicinin canı yanacak.
Kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın.iyi forumlar
Dipnot: Yazmış olduğum yorumum kesinlikle her hangi bir firmaya doğrudan yazılmış değildir, genel olarak gözlemlediğim konulardır, işini layıkıyla yapan arkadaşlarda var, onları tenzih ederim.
Kardeş aynen katılıyorum, o yüzden yine söylüyorum web hosting'de kesinlikle kurumsal, köklü firmalar tercih edilmeli.