Geçmiş olsun 2010 yılında birçok firmanın batacağını vs vs bir çok kez belirtmiştim.
Sektörde tanıdık firmaların böyle karar alması malesef iyi değil. (Şahsen ben üzülüyorum çünkü firmalar gidiyor tostçular çoğalıyor)
Bu forumda bir çok kişi ürün satmak için birbirleriyle aşırı (ÇOK AŞIRI) rekabete giriyorlar.Yanlış olan tek şey bu 1000 lerce hesaplara sponsor olunursa buradaki firmalar ne satışı yapsın 1 vps 12 tl den satılırsa diğer firmalar 11 tl den mi satsın.
Rekabetin çok olduğu yerde firmaların kapanmaları ve hatlar ucuzladıkça sektöre çoluk çocuğun daha çok girmesi nedeniyle 2010 senesi içerisinde bu tarz kapanışlarını malesef sürekli göreceğiz.

Alllah hakkınızda hayılırlısı neyse onu versin.

Dip not : Kerem mesajınada katılmamak elde değil fakat onu bu saatden sonra doktorda kuratarmaaz gözlükle de göremez.
Alıntı:
xFaulz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
+1905.

Şu forumda İDealhosting haricinde %100 işini ciddi ve ticari ağızla yapan başka kişiler görmedim. belkide ben körüm
En kısa sürede bir göz doktoruna "yakını göremiyorum" şikayetiyle gitmenizi tavsiye ederim. Durumunuz vahim. Allah(C.C.) acil şifalar versin...