Merhaba arkadaşlar ;

Öncelikle böyle bir konu açmayı asla istemezdim , fakat sabır bir yere kadar. Kalitenet'te resellerim var , hizmeti aldığım ilk zamanlar çok memnundum. Fakat sonradan sorunlar çıkmaya başladı. Hdd yandı , sitelere saldırı oldu gibi sebepler belirterek sorunu en kısa sürede halledeceklerini söyledi. Hiçbir zaman sorunlar kısa sürede halledilmedi . Sitelerimiz en az 1 gün kapalı kaldı.

Ve şu sıralar siteler 2 gündür kapalı , r10'a bakıyorum bilgilendirme konusu yok , mailime bakıyorum bilgilendirme maili yok , siteleri zaten açık değil. Arıyorum zar zor ulaşabildim.Akşam saatlerinde açıyor telefonu serkan. Dün akşam konuştum Serkan sorun nedir ?

"Melih sunucumuzda sorun var , gece format atılıp yedekleriniz yüklenecek , sabaha karşı siteleriniz açılır. " Tamam kolay gelsin dedim kapattım.

Ve hala an itibariyle siteler kapalı. Biraz önce aradım yine , Serkan neden siteler açılmadı diye sordum ?

"Melih bu gece açılcak" dedi . Tabi kardeşim sabaha karşıda açılıyordu! diyerek tersledim. R10'ada bilgilendirme konusu açmıyorsun dedim. "Açamam melih çünkü sorunla ilgileniyorum" dedi. Tamam kolay gelsin dedim kapattım.

Arkadaşlar ben bu durumdan sıkılmaya başladım! R10'ada bakıyorum hiç şikayet konusu açılmamış. İnanın ilk konuyu ben açmak istemezdim!

Kalitenet'i bir tek benmi kullanıyorum , başka hiç kimse yokmu ?