Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Gün Suriye'de kaldım ve ülkemizin değerini çok iyi anladım , ve örnekleride çok

Brezilya , Afganistan keza Irak ve bir çok örneği ama henüz hiç bir şey yaşamamışken bazı toplulukların maşası olan Basın yüzünden ülkemiz kendi Halkı tarafından umutsuz ülke kılığına bürünmüştür.

Ha herşey 4/4 lükmü değil tabiki ama bakış açımız negatif olan şeylerden 100 kat daha fazla diye düşünüyorum.

Ne olursa olsun iyiki Türk'üm iyiki bu ülkede yaşıyorum
Tabikide çok şükür papua yeni gine, gana, afganistan, ırak gibi ülkelerden çok çok iyi durumdayız.
Bu arada basın durumu iyi bile yansıtıyor, bilmiyorum nerde yaşıyorsunuz ama sokağa çıkmanızı öneririm Ben bizzat gördüğüm kapanan şirket, iflas eden şirket sayısını hatırlamıyorum bile. Ben bir süredir kıbrıstayım mesela burda bile herşey çok daha kolay ülkemizden. Birde daha iyi durumdaki ülkelerle karşılaştırırsak ülkemizi farkı daha iyi anlarız. Yani kıstas olarak afganistan, ırak gibi ülkeleri baz almayıp daha gelişmiş ülkeleri alırsak bulunduğumuz durum çok daha net ortaya çıkar
Bu arada belirtmek isterimki karşılaştırdığım şey ekonomi vb gibi şeylerdir. Bizim ülkemizde ne demokrasi doğru düzgün işliyor, ne ekonomimiz düzgün, ne siyasetimiz, ne hukukumuz.

Tamam halimize şükrederlim bazı konular içinde öyle de her şeye şükredilip bişey yapmamak da olmazki. Yani ıraktan, afganistandan iyiyiz çok şükür diyip mutlu mesut yaşıyormuş numarası yapmakta bana göre doğru değil.