Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2003-2004 civarlarıydı sanırım ot gibi nette geziyordum o zamanlar intikam[dot]us a gözüm ilişti ve hack işlerine başladık... Bildiğim bir çok şeyi orda öğrendim. Ordan kendime bir kardeş edindim "AmeN" 4-5 yıldır tanışıyoruz intikam'dan sonrada her team'de birlikte olduk onunla ayyıldız,sivilharekat,devturkler,gray[h]atz,gray[w]olt,unimportant defacers team... Son takım olan unimportant defacers team'de AmeN ve m[0]sted ile birlikteydik Cyber-Protest adı altında onun yanında Terrorist crew'den agd_[s]corp, K[a]CaK cok yakın dostlarımdır. Ben bu işe başlarken doğrusunu söylemek gerekirse Türk siteleri hackleyerek başladım ama aklım başıma geldi ve pişmanım şimdi Türk sitelerine dokunduğum için hepsinden özür dilerim :/ Ondan sonra bu cyber-protest adı altında bir çok ünlü siteye savaşa hayır diye mesajımızı bıraktık; birleşmiş milletler, msn.com, msn.co.il, avusturya parlementosu, microsoft, ibm, apple, porsche, suzuki, toyota, kaspersky, avast, mercedes bla bla bla vb bir çok marka zone'ları mevcuttur. Ama son 1 yıldır falan iyice grafiğe verdim kendimi hiç bir şekilde bulaşmıyorum... Kendi işimizin derdine düştük artık içimden gelmiyor zaten ilgilenmekte... Ama bu küçük heyecanlar bana güzel dostluklar kazandırdı bir o kadar kişininde(TÜRK) hakkını yedim tekrar diyorum o hacklediğim Türk siteleri yüzünden çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum hacklicekseniz gidin yabancı siteleri amerika, fransa, yunanistan, israil vb ülkelerin sitelerini hackleyin gidip papua yeni gine sitelerini de hacklemeyin onlarda insan onlarda suçsuz çünkü onlarında emekleri var...

Neyse uzun oldu biraz kesin eksi repte gelir bana neyse silver alıcam zaten yarın
birleşmiş milletler, msn.com, msn.co.il, avusturya parlementosu, microsoft, ibm, apple, porsche, suzuki, toyota, kaspersky, avast, mercedes

bunlarımı hackledin?