arkadaşlar sağlık sorunu nedeniyle belli bir süre okula gidemedim , kulağım iltaplandı bu yüzden yüksek ateş başladı ve 14 adet iğne kullanmama rağmen iltabı bir türlü kurutamadık , ilaç felan verdiler onlarda kullanıyorum şuan ama pek fazdasını gördüm diyemem , doktor bana 12 günlük rapor yazdı , enfeksyonel hastalık geçirdiğimden dolayı domuz giribine yakalanma riskin yüksek ve iltap beyne akarsa kalıcı hasar verir dedi . tabi bu raporları bi seferde vermedi 4 + 5 + 3 şeklinde verdi kontrollere gittiğimde kullağımın düzelmediğini görünce tekrar rapor verdi , raporları okula verdim ama okul müdürü böyle giderse okulda kalırsın dedi , gerçekten böyle birşey varmı ? raporlu olduğumuz günlerdemi devamsızlık sayılıyor ? "raporlu günlerini doldurmussun bundan sonra raporlar işlemez eğer böyle devam edersen sınıf tekrarı yapıcaksın haberin olsun" dedi söyledikleri doğrumu ?

sonuçta keyfimizden hasta olmadık , ne zaman hasta olacağımızı kendimizde belirlemiyoruz , hem okul sağlığımızdan önemli değil ya