Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten önce biraz php'yi tanıyıp daha sonra bilgisayarda pratik yapacağım. Bilgisayar başında en aşağı 6 saat geçiriyorum. O konuda sıkıntı yok.

Ayrıca mesela ben asp siteler görüyorum. Bu siteler neden ASP diye sorduğumda PHP bu kadar ayrıntılı değil cevabı alıyorum. Anlamadığım için birşey diyemiyorum fakat PHP ilede çok güzel şeyler oluşturulabiliyor.

merhaba. işe nerden başlanmalı neler gerekli neden bu programlama dilini ögreneyim bana ne faydası olur. bunların cevabı forumda var zaten ilk önce bunlardan başla .
daha sonra internet sınırsız kaynaktır video dersler var onları takip edebilirsin.
birde yok asp onu yapar yok php onu yapamaz diye bir kaide yok.burada bir programlama dili bize ne verebilir bu önemlidir.

php hakkında fikrime gelince .
php insanlara yardımlaşmayı en üst düzeyde öğretir.uzmanından amatörüne herkes katkı saglar ve php olumuşu bu şekilde hep var olacaktır.bu sayede en çok kıskanılan dil ama ögrenmesi azim isteyen bir dildir.

kitap olarak herzman önerdiğim türk programcılarından rıza çelik adanzye kitabını şiddetle tavsiye ederim.fiyatı 29 tl olması gerekli.
hayatta başarılar.