ilginizden ve yorumlarınızdan ötürü çok saolun arkadaşlar allahın izni ile dükkanı aldım genel olarak açıklama yapayım tabiki pazarlık sünnettir yapmasak olmaz 85 bin tlye kadar indirdik kısmet işi oranın sahibi karı koca birde ogulları var anne baba zaten yaşlı 60 yaşında aldıgı elemanlarda hayırsız çıktı 15 senedir oradalar ve artık bende şahit oldumki gerçekten hiç bişiy yapmak istemiyorlar çok bıkmışlar ve zaten yaşlarından dolayıda yapamazlar artık bi çaylarını içmeye gitmiştim ne olduysa o anda oldu işde teklif ettiler biraz takıldım yanlarında ve aldım dedigim yer tam sahil kenarı degil bi arka sokak ama sahilden çok çok işlek bi yer aylık kirası 1250 tl okadarda büyük bi alana sahip degil dışarı ön tarafa 2 masa birde yan tarafta 4 taburelik yer var içerisinde 4 masa var ve dedigim gibi menüsü çok çok az zaten ilk işim menüyü geliştirmek olacak fiyatlarda çok uygun bu şekilde günlük 300 350 tl gibi bi ciro yapmakta ve menüyü geliştirip birazda broşür vs dagıttıgımız zaman cironun katlanacagından eminim şu şartlarda verdigim parayı 8 ay gibi bi zamanda çıkartıyorum aynı site işine döndü ilgilenirsek kazanacagımdan çok eminimki kazanmama gibi bi durum söz konusu degil yazın 1500 tl altına düşmemiş cirosu tabiki 2 3 sene öncesine kadar sonra ilgilenmediklerinden dolayı 700 800 tl ile kapatmışlar günlük işin kısası arkadaşlar güler yüz+güzel hizmet+uygun fiyat+geniş menü+sabır = inşallah başarı + dükkanda sadece 2 kişiyiz abim ve ben kayınço ise işçi olarak çalışacak ve abimden pişman olacagımı sanmıyorum bundan 3 sene önce söylemesi ayıptır 60 bin tllik borca girmiştik ve alnımızın akıyla çıkmıştık o konuda zerre kadar şüphe duymuyorum ki zaten benden çok o istiyor iş yerimizin olmasını allah utandırmasın diyelim saygılarımla arkadaşlar gidip dükkanı açayım