Sayın tasdemir
Deneme yapmanızı öneririm o zaman göreceksiniz. Her daim reklamları sarı bandta çıkarmatamazsınız. Sürekli arama yapmanızı öneririm o zaman ne demek istediğimi göreceksiniz.Sarı bandta ilk 3 reklam çıkarken bazen 2. ve 3. aramada tek reklam bazende hepsi sağ sütunda çıkar. Ben uzun zamandır bu işi yapıyorum ve deneyimlerim bu yönde sarı bandta her zaman reklam çıkartıyorum ama ekstradan bir uygulama yapmıyorum. Kalite puanını yüksek tutup tbm'mi belirliyorum.
Kolay Gelsin
Hocam ben kaynak verdiğiniz sayfa ile şu an yazdığınız arasındaki ilintiyi kuramadım. Neyse biraz öncede yazdığım gibi kalite puanını yüksek tutmanız gerekmekte bunun dışında bişey yapmanız illaki gerekmiyor. Ancak bu çok geniş bir çalışmadır reklam performansının izlenmesi düzenlenmesi ve istatistiklerin dikey sonuç vermesi gibi.. Zaten reklam performansınız iyiye gittiğinde reklamınız üstte çıkar. Helperman arkadaşımın söylediği ihale usulü ise tamamen geçersizdir. Sarı kısımda aynı reklamla 3 lira verende orada yer alabilir 1 lira TBM verede olabilir. O sizin optimizasyon gücünüze kalmıştır.
Yani rastlantı yok, googlenin size sunduğu reklamcı olanakları içerisinde performansınıza bağlı olarak orada yer alınabiliyor. %100 orada olunabilir diye bişey yok ancak %80 üzerinde başarılı sonuç alınabilir.
Size karşı kişisel bir tutumum yok sadece kaynak olarak gösterdiğiniz sayfa yanlış veri içermekte. Eğer uykulu gözlerle yazdığım iki açıklamayıda okursanız benimde bu konuda hiçte hafife alınmayacak bilgi birikimine sahip olduğum konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.
Kolay gelsin.