Şahin bey rekabet ortamında olması yada olmaması önemli değil hiç aranmayan bir kelimede bile reklam çıkartsanız ara ara sarı bandta reklamlar çıkacaktır.
Yapmayın arkadaşım birde sayfanızda Adwords Reklamcısı logosu taşıyorsunuz, strhost dediği %100 dogrudur.
Yani her zaman sarı arka plan gösterimi olmaz genelde internet explorer sayfasını ilk defa açtığımızda yada cookieleri silip arama yaptığımızda veya aranacak kelimeyi ilk kez aramış olduğumuzda reklamların popülaritesine bağlı olarak ilk 3 yada 4 .sırada çıkan reklamları sol üstte sarı arka planda gösterir.
Verdiğiniz saydaki bilğilerde yanlıştır. Nasıl cookieler falan etkili olur yada ben çok aceyip yanlış anlıyorum.
Reklamlar rast gele çıkmaz kalite puanı en büyük etken, Arkadaşım kalite puanı nedir diye sormuş sayfanızın aratılan kelime ile alakası, reklam metninin siteniz ile alakası, reklam gösterim ve tıklanma oranları gibi... internette bir süre atabilirseniz daha ayrıntılı sonuçlar elde edebilirsiniz.
Rekabetin olmadığı kelimelerde üstte çıkan reklamları bende şu anda kadar hiç görmedim.