kart bilgilerinin saklanamayacağı hangi kanunda yazıyor ? varsa maddesi yazın. madde 23 kart bilgilerinin üye işyeri tarafından paylaşmamak, satmamak .. koşuluyla kişinin rızası ile saklanabileceğini yazıyor.
sh sözleşmesini onayladınız değilmi ?
maddeleri okudunuz mu ? madde 3.3.
"İlgili hesapların ve şifrelerin sorumluğu müşterinin sorumluluğunda olup bu konulardan doğabilecek zarar ve ziyandan müşteri sorumlu olacaktır. "
uymuyorsa bu maddeler hiç alışveriş yapma. alışveriş yaptıysan bu maddeleri kabuletmiş olursun.
-rap vererek işin içinden çıkamazsın. Ayrıca bu davranışınla çocukluğunu göstermişoldun. Seni savunmadık mı bas -rap. Yazıklarolsun.
Biraz olsun haklı yanın olsa bunu yapmazdın.
herkesin kendi fikri ilk mesajımda hesabıma giirilmesi benim suçumdur demiştim zaten ama hesabıma girilmesi benim suçumsa sistemde kredi kartı bilgileri saklamak yasal olarak kimin suçu. beni hiç bir firmanın işleyişi ilgilendirmez. Yasal haklarım ilgilendirir yasal hakkımı kullanarak itirazda bulundum, banka incelemelerden sonra kararını verdi ki öncellikle sh ile ileitşim kurdum ve firmanın bana yaklaşımından sonra durumu bankaya aksettirdim. lütfen bir daha sahte kredi kartı kullanımı çalıntı vs kelimeleri kullanmayın. vs vs vs vs herkese konuyu baştan okuyarak hemde iyi okuyarak cvp yazmasını öneriyorum.