herkesin kendi fikri ilk mesajımda hesabıma giirilmesi benim suçumdur demiştim zaten ama hesabıma girilmesi benim suçumsa sistemde kredi kartı bilgileri saklamak yasal olarak kimin suçu. beni hiç bir firmanın işleyişi ilgilendirmez. Yasal haklarım ilgilendirir yasal hakkımı kullanarak itirazda bulundum, banka incelemelerden sonra kararını verdi ki öncellikle sh ile ileitşim kurdum ve firmanın bana yaklaşımından sonra durumu bankaya aksettirdim. lütfen bir daha sahte kredi kartı kullanımı çalıntı vs kelimeleri kullanmayın. vs vs vs vs herkese konuyu baştan okuyarak hemde iyi okuyarak cvp yazmasını öneriyorum.
Merhaba,
kendiniz suçunuzu kabul etmişiniz. hesabınızın şifresini koruyamadıysanız yapılan tüm işlemleri de kabul edin.
Şimdi sizin şifrenizi koruyamamanız sebebi sh zararetmek zorunda mı ? bu şirket de bu tesciller için para ödemedi mi ? sh bu ödemelerin itirazını yapsa emin olun bayiliği iptalediliverir.
Bu işleri çoluk çocuk işine çevirmeyin. bunu ısrarla söylüyorum. Bu hizmetler ciddi yatırımlarla veriliyor.
Bence sh kanıt göstermesine gerek yok. çünkü kullanıcı kendi hatasını kabuletmiş.
Burası türkiye cumhuriyeti demiş arkadaş. buna da yanıt yazayım. nic.tr afrikanın tescil şirketi mi ? uganda devletinin bir kurumu mu ?
nic.tr yapıyorsa sh hayli hayli yapar.
sh kart bilgilerinizi kaptırsa ve alışveriş olsa sonuna kadar sizi haklı görürüm. ancak bu tür bir durum sözkonusu değil.