Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi 2 tane örnek verecem sana. umrumda değil birilerinin domaini alıpta aldım yazması. ama " yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış " sende bunu yapıyorsun.

alpaslan.org'un benim konum dışında düştügünü gösteren bir konu varmı? yada başka siteden bir konu gösterebilirmisin? El-Cevap Hayır ..

2. Domainini aldığın tarihe bakıyorum. 11.12.2009 .. ben konuyu paylaştıktan sonra. he kimseden bir eyw. tşk beklediğimiz yok neden ? çünkü amacımız " SADECE PAYLAŞMAK " bunun dışında asla bir beklentimiz yoktur. olamazda. ama şuda varki boş lakırtı yapmak kişinin kalitesini gösterir.
Artistik yapma burada Know. Hak var hukuk var. Kendinize gelin. Siz alpaslan alan adını bir tarafından mı uydurdun da ortaya çıktı ? İlle de birinin listesinde mi olması lazım da bulup alayım. Bizim de elimiz var, isim listemiz var, kontrol listemiz var. Ağzımı açtırdınız sonunda yani. Herkes haddini bilsin. Buralarda paylaşılan alan adlarından aldıklarım olur, onlara da sadece rep veririm...kimsenin ne beklentisi var diye düşünmem. Kimse kusura bakmasın.

Hırsızın da, abuk sabuk örnek verenin de başalayacağım yani ! Allahtan kork.