SEO DERSLERİ:
İlk ve orta seviye seo dersleri vereceğim. Az kişiye vereceğim o yüzden kontenjanı az tuttum bilgilerin fazla yayılmaması için. Derslerin mantığı seo'yu kavrama, seo'yu anlamaya yöneliktir detayları veriyim >>
İlk seviye nedir?
İlk seviye yeni başlayanlar için seoyu öğretme, site geliştirme mantığı, başlangıç seo ipuçları ve seo uygulamaları, yeni sitenin
gidişhatını belirlemeye dayalı dersler olacaktır. Hizmetin çalınmaması açısından tam detay vermiyorum ve herkese de vermeyeceğim bilgilendirirken.
Orta seviye nedir?
Seo’nun mantığını kavradıktan sonra iç ve dış optimizasyon dersleri olacaktır.
- Seo'ya yeni giren, yeni başlayanlara önerdiğim bir hizmet türüdür, hizmet daha çok hizmeti alan kişiye temel atma yöneliğindedir.
Arama motoru optimizasyonunu merak edenler ve bu işin başlangıç seviyesinde olanlar için güzel bir fırsattır. SEO'ya adım atmak isteyenlere içtenlikle önerdiğim bir hizmettir. Önceden R10'da seo dersleri veren değerli arkadaşlarımız olmuştur ancak ben seo dersi hizmetine kendime öz bir çizgi ve ders gidişhatı belirlediğim için hizmet hakkında sadece ön bilgiyi verdim detayları ve ücret bilgisini vermiyorum hizmetin içeriğinin çalınmaması açısından, ve her isteyene de vermeyeceğim detaylı bilgileri bu hakkı gizli tutuyorum. Ücreti iş kaliteli olsun diye 30-50 TL gibi bir rakam tutmayacağım ancak hizmete uygun bir ücret ile seo dersi az kişiye verilecektir. Anlaşıldıktan sonra da kaç kişiye verildiğine dair bilgiyi yazacağım. * İrtibat:
cenk@seoliz.com http://www.seoliz.com/seo-dersleri-seoliz-seo-dersi.htm