Arkadaşım gerçekten bir anlaşma zorluğu mu yaşıyoruz anlamadım ki, ana posta bakarmısın sayfa to :0.44 sayfa ebgbme: 0.08
oran ne olur 0.44/0.08=yaklaşık 5 eder. ilkokul matematiği anlattırmayın burda arkadaşlar. sayfa to 'yu bilmeyen yoktur herhalde. sayfa ebgbm tıklamaları Google'a göre kalitesini ve doğallığını gösterir. sayfa to: %10 bile olabilir doğru haklısın. sayfa ebgbm yüksektir. başın bile ağrımaz. ama bu sayılar ile durum sıkıntılı olabilir diyorum. lütfen bundan sonra anlamadan, konu hakkında bilgi sahibi olmadan şu bilgi yanlış bu bilgi doğru demeyin. gerçekten insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Yanlış anlaşılabilir saygı duyarım. Şu konu anlaşılmıyor yada belirsiz deyin. Daha anlamadan nasıl verdiğim bilgiye yanlıştır diyorsunuz? Anlamadım ben de farkında olmadan, canınızı sıkacak bişey mi dedim ne yaptım anlamadım ki.
Sağlıcakla kalın.
hala yorum yazıyorsan benim diycek birşeyim yok , sayfa tonun %20 oldugunu
ebgminin de %0.3 olduğunu görüyorum şuanda panelimde....
Demek yanlış görüyorum....
Sen doğrusunu görmüşsün demekki...
Hesabım banlanacak görüyomusun bende kaldırayım reklamı

saol...
Dediğim gibi ( diğer arkadaşlara söylüyorum) hile hurda olmadığı sürece bu iki rakamın bi önemi yok...
Edit:
Şimdi herhangi bir konuda canımı falan sıktığınız yok ama burada yanlış yönlendirmeler yapılınca doğal olarak yazmak zorundayım.Konudaki siz düşüncenizi yazdınız.Bende yazdığınız şeyin doğrulukla uyuşmadığını söyledim.Bilmediğimiz konuda bilmiyorum diyelim.Neyse herhangi bir sorun olursa özel msj atarsınız ARKADAŞIM... konuyu kirletmeyelim
Sizde sağlıcakla kalın