Ben sizin işi bilip bilmemeniz hakkında bir yorum yapmadım. İşin ehli olabilirsiniz ona lafım yok. Fakat 'yüzük script' adı altında eser yayınladığınız zaman buna karşı çıkarım. Çünkü bu eserin sahibi var. Herneşekilde olursa olsun siz bişeylere bahane ederekten yüzük script diye bunu süremessiniz piyasaya. He sürersiniz tabi eğer emeğe saygınız yoksa devam edin kendinizi herşekilde haklı cıkartabilirsiniz.
Şu anda Yuzuk.Net'te bu program var mı ki ben emek hırsızı oluyorum?
Resmî site diye bir şey zaten yok. Çünkü ortada bir tescil yok. İşin emek boyutundan bakacak olursak da zaten Yüzük Script'i ben yaptım demiyorum, hatta hiçbir ekleme bile yapmadım bu sürümde. Tamamıyla klasik olarak sunucu girişlerini düzeltip indirilmeye açık duruma getirdim. Nedeniyse senelerdir Yuzuk.Net'te üçüncü sürüm, kesinlikle yoktu. Diğer sürümlerse son birkaç aydır yer almıyor, tek indirttikleri şey her yerde bulunan Türkçe mIRC programıdır. Yani Yüzük Script, ilk çıkan sitesinde yoksa; benim yaptığım saygısızlık değil, onu yaşatmaktır.
Tabii ki görüşlere saygı duyarım. Şöyle olsaydı haklı olabilirdin: Yuzuk.Net'te aynı program var ve ben, kendi yapımım olduğu iddaasıyla bu programı çıkartıyorum.