Loophus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-rep atarak ve attırarak elinize birşeyler geçtiğinizi sanan emeğe saygısı olmayan kişiliklersiniz.

Tüm IRC alemi bilirki sizin gibi kopya insanlar birilerinin emeğine göz dikerek biryerlere gelmeyi hedefleyen kişilerdir. Bahaneye bak yüzük script yokmuş ondan mirc indirtiyorlarmış Şuan yüzlerce kafede hala yüzük script bulunmaktadır. Biraz emeğe saygı duymayı öğrenin kopya işler yapmayın. Yuzuk.Net in sahibinide gayet iyi tanırım. Bu güzel emeği yaratan şahıslar varken siz yoktunuz birilerinin üstünden iş yapmayın

Ben kopyayım, hiçbir yarar sağlamadım öyle mi? Sen kimsin ki benim hakkımda yargılama yapacaksın?Daha beni tanımıyorsun. Ne zaman olup ne zaman olmadığımı, bu alana ne kadar hizmet ettiğimi biliyor musun?

https://www.r10.net/mirc-scripting/45...r10a-ozel.html

Yukarıdaki başlığa bak, sonra bilgi sahibi ol ve yorumunu ekle.

Gelelim konuya. Gerek başlıkta, gerek sitedeki yazıda programı indirilmeye açık duruma getirmemizin nedenini; sırf sizin gibiler baltalama yapamasın diye ayrıntılı olarak belirttik. Emek hırsızıysam, neden böyle bir açıklama yaptım? Yuzuk.Net'te ilgili programlar yer alırsa, ben de kaldıracağımı söyledim. Her cafede bulunuyormuş, sahibini de iyi tanıyormuşsun; o zaman ilet de kendi programını sitesine eklesin ve her program sitesindeki bağlantılar kırık durumda kalmaya devam etmesin.

Beni bilen bilmektedir. Ayrıca boynuz, kulağı geçermiş. Şu an YuzukTurk.Com ve Yuzuk.Net sitelerinin ziyaretçi girişlerine baktığınız zaman demek istediğim şeyi anlayabilirsiniz.

Not: Bu tür polemiklerden hoşlanmadığım için sonrasında hakarete varacak iletileri, yalnızca rapor etmekle kalacağım.

Kolay gelsin.