arkadaşlar konuyu farklı tartışmalara götürmenin anlamı yok ilk mesajımda ben hesabıma girilmesi benim suçumdur dedim ve sadecehostingten duyduğum şikayetleri belirttim. benim tek hesabım sadecehostingte değil o sıralar diğer hosting firmalarındaki hesaplarımada girdiler. günlük 10 k olan sitemi ahlakdışı bir siteye yönlendirdiler. ama ben gidipte o hosting firmasını suçlamıyorum çünkü şifremi korumak benim yükümlülüğümdedir. buradan yazan hosting firmaları bu konuda bana karşı tavır alıyor genelde. kullanıcılar ise yanımda oluyor

dediğiniz gibi bazı firmalar vcc bilgilerinin kayıt edilip edilmeme seçeneğini sunuyor.
ancak asıl anlamanız gereken şudur. burası Türkiye Cumhuriyeti. bu devlet kanunlarla yönetilir. yanlış biliyorsam birisi düzeltsin. sanal ortamda kredi kartı bilgilerini saklamak suçtur. isterseniz sözleşmeli olarak bu bilgileri saklı tutun hiçbir sözleşme devletin kanunlarını ÇİĞNEYEMEZ.
son sözüm kredi kartı sahte falan değildir. ben abimin kredi kartını günlük hayatta devamlı kullanırım ve bu kart sahibinin izni iledir. sadecehostingten yapmış olduğum bütün ödemeler için değil bir başkasının yapmış olduğu son alışveriş için (tv uzantılı 10 yıl süreli domain için) itirazda bulunduk. hatta bu itirazdan öncelikli olarak sadecehosting ile iletişimde kurduk. bana yapılacak birşey olmadığını söylediler (domainlerin iadesi olmadığı için). ancak ortada iznimiz dışında kullanılmış bir kredi kartı var ve bunun için itirazda bulunduk çünkü yasal olarak böyle bir hakkımız mevcuttur. (sadecehostin gidipte kimsenin kartından para çekmez demekten de vazgeçin zaten bunu yapanın x bir kişi olduğunu belirttik ve sadecehostingin bunu yapacak bir firma olmadığının bilincinde olduğum için gerek çalıştığım firma için gereksede kendi hesabım için sadecehostingi kullandım) yurtdışındaki firmaları örnek vermekten vazgeçin. Burası Türkiye.