cok deil 4 ay kadar oncede bana msnden dadanmıstı bulgar kızı msnsinin tanıtımında bulgarca kodlu telfonda vardı yazdıklarınız gibi bana 2 saat nerdeyse ter dokturdu artık kufredecektim tatl ıdille eninde sonunda ikna eetim
derdi neymis burada aile baskısı goruyormus siddet uyguluyormus üvey bası falan bazen tacizde ediyormus ee polise git dedim beni korkuttu keserim dedi falan diyordu msmi nerden buldun dedi minternette yazıyordu falan dedi yok resminden beni begenmis nolur kurtar beni istredigini yaprım bana tek bilet parası yolla hemen gelirim mfalan filan diyordu
kusra kalma ya polise git yada sidddet uyguladıgına dair kanıtları bana gonder ben dış işleri bakanlığına falan rar solerim neyse gerkliliğini yaprlar dedim yok yapamam falan dedi durdu zor bela basımdan def ettim 1 hafta sonra telim caldi msndeki ekteki numaraydı bulgar kızı teldede alo dedşm nolur yardım et der demz teli yuzune kapdım
siz siz olun sakın para gondermeye kalkmayın nerdeyse inancaktım ole bir duygularımızı karıstırıyolarki gariban deyip aciyasınız geliyor sokakta olsa neyse dersinde bu sekilde msn ve tel ile yardım etmek bize zarar verir