netreklam bence sen haksızsın,
1-) burada bir çok kişi vcc bilgilerinin kayıt edilmemesi gerektiğini söylüyor. ancak nic.tr dahil kurumsal tüm firmalar vcc bilgilerinin kayıt edilmesi seçeneğini sunar. Yurt dışında name.com, godaddy 'de de aynı durum var.
Kayıt edilmesi müşterinin isteği ile yapılır. Benim kredi kartım nic.tr 'de de kayıtlı diğer firmalarda da.
2-) sadecehosting ülkemizin önde gelen firmaları arasındadır. Yaptıkları yatırımlar yüzbinlerce tl dir. sadecehosting bir vps 'ten hosting satan tostçularla karıştırmayın. tostçular 200-300 tl için dahi 10 takla atar. Ancak sh müşteri memnuniyeti için binlerce tl harcamaktan çekinmez. müşteri memnuniyeti ön plandadır.
3-) hesap bilgilerinizi koruma sorumluluğu kullanıcıdadır. sh 'den ben de siteler tescil ettirdim. bu güne kadar kimse hesabıma giremedi. ama siz bir şekilde şifrelerini kaptırdıysanız bunun sonuçlarına katlanırsın.
4-) Hiç bir firma zarar etmek için çalışmaz. Çeşişti kredi kartları ile domainler tescil edildi ise ve bu kredi kartlarından yapılan ödeme iptal edildi ise sh bu kişinin tüm hesabını dondurması son derece normal. Çoluk çocuk oyuncağına bu işi kimsenin çevirmeye hakkı yok.
5-) sh havale yöntemi ile de tescilleri son derece hızlı yapıyor. bu seçeneği de müşteri rahatlıkla kullanabilir.
Bu yazıda amacım sh avukatlığını yapma gibi bir niyetim yok. ancak birileri böyle sahte kredi kartları ile bizim de canımızı yaktı. bundan dolayı uzun uzun cevaplamak istedim.