Translate böyle diyor. Sanırım telif haklarıyla ilgili bişeyler var

Alıntı
Merhaba,

Ihlal iddiası Digital Millennium Copyright Act (metin olan uyumlu bildirimleri yanıtlamak bizim politikamızdır ABD Telif Hakkı Bürosu web sitesi: bulunabilir http://www.copyright.gov/) ve diğer ilgili fikri mülkiyet yasalar. Bu durumda, bu demektir ki eğer ihlal düzgün haber aldığımızda, iletecek olan sorumlu web sitesi yayıncısı haber.

Bize bir ihlal bildirimi göndermek için, e-posta, faks veya normal posta, değil () tarafından ileri aşağıda belirtilen öğeleri içeren yazılı bir iletişimi sağlamanız gerekir. Unutmayın ki bu Kanun uyarınca, (masraflar ve avukat ücretleri dahil tazminat iddia edilen ihlal için) sorumlu olabilir eğer maddi yüklediğinizde aslında olmayan bir öğe kendi yanlış. Buna göre, eğer isteyip sağ hizmetimizden kaldırılmasını istemek olduğundan emin değilseniz, sizden önce bir avukata danışmanızı öneririz.

, Aşağıdaki biçimi kullanın (bölüm numaraları dahil) kullanın lütfen İsteğinizi işleme sürecimizi hızlandırmak için:

1. Yeterince ayrıntılı bir biçimde ihlal edildiğini düşündüğünüz telif hakkı kapsamındaki çalışmayı tanımlayın. Söz konusu Örneğin, "telif hakkı kapsamındaki çalışma http://www.legal.com/legal_page.html adresinde görünen metindir."

2. Sizin telif eser Yukarıdaki 1. maddede listelenen ihlal ettiğini iddia materyali tanımlayın. Bu iddia, URL'sini vererek maddi ihlal içeren her sayfayı belirlemesi gerekir.

3. Google'ın bilgi vermeyi tercih edilir) (e-posta adresiniz sizinle bağlantı kurması için yeterli.

4. Aşağıdaki beyanı ekleyin: "Ben telif hakkı sahibi tarafından yetki verilmediğine telif hakkı kapsamındaki materyallerin kullanılması için yukarıdaki ihlal ettiği iddia edilen web sayfalarında açıklanan bir inanıyorum, aracısı veya yasa."

5. Aşağıdaki beyanı ekleyin: "Yalan beyanın cezalandırılacağını, bu bildirimde yer alan bilgilerin doğru ve yemin ederim ki telif hakkı sahibi olarak ya da ihlal edildiği iddia edilen özel bir hak sahibi adına hareket etme yetkisine duyuyorum."

6. Kağıdı imzalayın.

7. Aşağıdaki adrese gönderin:

Google, Inc
Attn: AdSense Destek, complaints
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View 94043

VEYA Faks:

(650) 618-8507, Attn: AdSense Destek, complaints

Saygılar,
Google AdSense Ekibi