demin +359 ile başlayan bi numaradan telefon aldım. Arayan çaldırdı kapattı ve bende müşteri falan sanıp geri aradım. Açtığında bi kadın çıktı karşıma " ben türkiye ye geleceğim iş arıyorum bana yardımcı olurmusun " dedi numarayı kafadan salladım lütfen yardımcı ol falan bende +359 nerenin kodu oldğunu araştırınca bulgar kızlarının

Alıntı
BUNLAR TAM BİR ŞEBEKE.TURKİYEDEKİ ERKEKLERİ ÖNCE CEPTEN CALDIRIYOLAR.SONRA MERAKLI ERKEKLER ONLARI ARAYINCA BİNBİR CEŞİT YALANLARLA ERKEGE BAKİRE OLDUKLARINI AMCASI YADA BASKA BİRİNİN EVİNDE KALDIKLARINI TURKİYEYE GELMEK İSTEDİKLERİNİ GELİRSE İSTEDİKLERİNİ YAPACAKLARINI TURKİYEDE CALISIP BORÇLARINI ODEYECEKLERİNİ VAAT EDİP PARA
böyle bir haberini gördüm. aradan 5 dakika geçti tekrar çaldırdı kapadı ve yine aradım. Ne istiyorsun falan değince iş bulurmusun falan dedi yine dedim *** "fallik karı vercem seni polise " niye yaa dedi adın ne senin dedim selinnn dedi songül olmayasın dedim oda kim dedi o zaman züleyhasın dedim yook yaa dedi ve telefonu kapadı aman arkadaşlar ne arayın bu numaraları nede konuşun...

Olan kontorlerime oldu

Bazılarını bana para yollarmısın türkiye ye gelince geri ödeyeceğim türkiye ye gelecek param yok v.s diyerek te kandırıyorlar..