DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Selçuk bey ALLAH SABIR VERSİN.

Şimdi burada müşteri haklı değilmi %50 %50 Belki ;

Bitiyorum böyle konulara müşteri kullanıcı şifresini çalıdırıyor yada birine veriyor sonra kalkıyor kredi kartları ile alışveriş yapıyor vs vs . daha sonra yok efendim sistemde niye kredi kartım kayıtlı , Piyasadaki tüm hosting otomasyon sistemleri bu tarz bilgileri kullanıcı daha sonradan kolay işlem (Satın alma yenileme vs vs) yapsın diye kayıt eder.

Müşteri olarak bu tarz bilgileri kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır.Firma kalkıp da size bu kart kayıt oldu silemezsiniz diye birşey söylemiyor.Müşteri panelinizden kartınızı çok rahat birşekilde silebilir veya düzenleyebilirsiniz.
Ayrıca düzenleseniz bile bir çok sistem satın alınan ürünün datalarında bu ürün şu kart numarası ile şu tarihte şu ip adresi ile alınmıştır şeklindede zaten kayıt eder. (Yasal bir sorun çıktığı zaman siz istediğiniz kadar kart numaranızı silerseniz silin bir şekilde kayıt edilmek zorunda)

Müşterinin haklı olduğu tek konu sh tarafından biraz daha ilgili konuya ılımlı yaklaşılanabilinirdi.(Belki yaklaştılar fakat ortada bir belge yada kayıt yok) Konu buralara kadar gelmeyebilirdi.

Firmanında haklı olduğu bir konu var madem firmadan 10 adet domain alınıp 540 tl civarında bir ürün alınıp bunu bankayı araya sokarak hem firmayı maddi konuda zor duruma sokup çalıştığı banka ile arasındaki ticari ahlaki ihtar çektirerek zedeliyorsanız.
Firma sahibini 540 tl ek olarak anlamsız domain zararına da sokuyorsanız.Firma sizin hesabınızı bloke etmekde haklıdır.Ek olarak haksız olduğunu düşünseniz bile buraya bu tarz bir konu açarak firma itibarını zedelediğiniz için hesabınızı komple silme hakkına bile sahipdir.Hizmet sözleşmelerini okuyabilirsiniz. (Ben olsam bende aynı şeyi yapardım.)
Son olarak bu tarz konularda firma şu durumda sizden daha çok mağdur durumda kalmıştır ek olarakda burada bu konuyu açtığınız için firmayı karalamakdan dolayı sizi mahkemeye verse yine haklıdır.

Mesajımın en başında yazdığım gibi ALLAH SABIR VERSİN.
açıklamanı destekleyip, her iki tarafında haklı ve haksız olduğu taraflar olduğunu düşünmekteyim.

Ben hepsiburada sitesinden yaklaşık 2 yıldır alışveriş yapmaktayım, ayda 1-2 defa (kendi)kredi kartı kullanırım ve her seferinde tekrar kredi kartı bilgilerini istemektedir. Yani 2-3 dk sürecek bilgi girişi müşteriye zor gelmemeli ve alışveriş için kayıt edilmemeli yada müşteri onayı ile kayıt edilsin-edilmesin şeklinde seçenekli olarak tüm sorumluluk müşteriye bırakılmalıdır.

Hayırlı Günler
Brave09