checkup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla iyi güzel hosta biraz hesap etmeden konusmuyor muyuz? bence deli yürek'in deliliğiyle değil polat alemdar'ın beyniyle düsünmek gerek.

deli yürek'in kanı deli ama yapabildiği en fazla ******** şerefle dakotalı david'i ucurmak oldu.

polat'sa aklı sayesinde baronlar konseyler, devirdi..

bu olaya da bakıs acısı boyle olmamalı bence upuzun bi yazı yazmıstım bu konuyla ilgili zamanım olursa burayada yazarım.

ama adamlar resmen bizi kapatın diyorlardı. ve kapatıldılar.sizce sevinmekmi lazım işkillenmek mi?

hepimizin sabrı taştı ama köğeğin tasması elindeyken senin kontrolündeyken köpekten korkup tasmayı salarsan akılsızlık yapmıs oluruz. 30 senede bölemediler bu ülkeyi 1 senede hic bölemezler korkmayın.

istedikleri tahrik edip sokaklara cekmek silah sıktırmak kendilerine. sonra onlar...al sana darbe ortamı.

büyük millet büyük devlet sakin sogukkanlı olur.

o begenmedigimiz amerika düsmanının tahrikine kanmayıp sogukkanlı bekliyor ve en sonunda son şamarı vuran o oluyor bizse öfkeyle kalkıp zararla oturuyoruz.

80 darbesi öyle olmadı mı? simdi anamıza babamıza gülüp duruyoruz sen simdi amcamla zıt taraftaydınız ve carpıstınız mı.. üstelik ikinizde vatanı savunuyorum diyerek..

sonucta darbe olunca kim kazandı. abd

hep kazan o..cünkü kurtlar vadisindeki aron feller gibi sogukkanlı olup akıllı düsünen o..

bizde hic yokken kendi topugumuza sıkmayız insallah sokaklara dökülüp
Millet sıkmaya başladı. Dtpli evcil teröristler milleti aşırı derece tahrik ediyor.
Dtpliler toplanıyor, dağılırken bir mahallede bulunan camları indiriyorlar, arabaları taşlıyorlar, bir kahvehaneye girip atamızın resmini ve bayrağımızı parçalıyorlar.
Bunun üzerine mahalleli evde ne varsa silah, bıçak, odun, demir alıp saldırıyor ve birini silah ile indiriyorlar.
Çoluk çocuk değil bunları yapanlar. 40+ maturelerden tut 50 yaşındaki adamlar, 20 yaş üzeri gençler var. Çoluk çocuk neredeyse yok aralarında.
Bunların toplanmasına, sağa sola kudurmuşcasına saldırmasına izin verilmesine ne demeli?
Amaçları belli. Şerefsizliği, hainliği, o.çluğunu en güzel şekilde icra etmek, milletin malına zarar vermek, tahrik etmek, olay çıkarmak, bunlar sonucu milletin bunları bir güzel becermesi.
Dün haberlerde izledim. Bayrağımızı parçalamaları gösteriliyordu. O şanlı bayrağın mazisini bilmiyor galiba kanı bozuklar.