Site adresi : pm
Site için istenen fiyat: 2000 TL TEK FİYAT!
Sitenin aylık getirisi: 2800 TL, Haftalık: 700 TL
Popup: 200, Splash: 150, Sağ Sol:100, video üstü:50, video önü : 75, video altı:25, 400 TL aylık Link Satışı yaptım.
Kategori, sitenin içeriği nedir: ***** video
Günlük hit sayısı, kaynak link: sayyac:50K sayacturka:70k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yok
Hosting dahil midir: 1 Aylık hostu mevcut, Sonraki aylar 7 $ Hostgator.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Site Kaliteli güncel bir sitedir. 1 Günlük nakitreklamdan 25TL kazancı oldu popup reklamdan deneme amaclı koymustum,diğer afiliate sistemlerini henüz denemedim,ciddi alıcı arkadaşlar için deneme süresi belirtilebilir, sitenin alanları her hafta aynı kişilere kiralanabilecek pozisyondadır, reklam veren kişilerin memnun kaldığı bir sitedir. Alexa Değeri : 260k dır. Hiti artacaktır, Link satışındanda güzel geliri vardır, google index sayısı 360,000 dir.
Kelimelerde ilk 3 tedir. 1. Sayfaya gelmesi için seo çalışmaları yapılmıştır. Hitinin 1 anda düşeceğini beklemiyorum aksine artacaktır. alan kişiye gerekli yardımlar bilgiler verilecektir. Fiyat bu site için normaldir, 2 günlük hiti yoktur, devamlı hitli bir sitedir, Eminim ki 1 hafta içinde 100k olacak, Hergün günde 3 kere 10 ar adet el ile özgün güncel video eklediğim, hergün gerekli backlink aldığım gerçekten emek verdiğim bir sitedir.
Siteyi alan kişiye partner scripti de hediye edeceğim.
https://www.r10.net/script-satisi/517...r-scripti.html
Site 65k olmuştur. Adtechten +10$ günlük kazanc yapmıştır. Fiyatıda ona göre düzenlenmiştir. Popup 250 den satılmıştır, splash 150.
Sadece ciddi alıcılar gelirse sevinirim, herkese pm atmıyorum.