CoskunDeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne Diyorsun Hocam Ne Ağlaması. Madem Sen Görüştün Arkadaşın Neden Açıyor Konuyu. Durumun Olmadığını ilk planda Sen Sölicen Ben Sana Sormucam. İşi Yaptıracak Olan Sensin. Ayrıca Sözlerine Dikkat Et...! Sizin Gibiler Olduğu Sürece Bu Tür Olaylar Çok Yaşanır. Ucuza İş Yaptırmak istiyorsun o Yüzden Konu Açtın buraya 1 bannerda 1 bannerdır diye... Konuşmalarda Adet Sayısını 3 tane Neden Burada 4 Adet 10 tl Fark Koyarak Yaptırıyorsun. tasarım flash olacak dedin sonrada gif veya jpg te olabilir diyorsun. bunları söyleseydin emin ol şimi hepsi elindeydi... Önce Kendin Bir Düşün Bakalım Yaptığın Doğru Birşeymi. Ucuzculuk Yaparak Profesyonel iş Yaptırmaya Kalkıyorsun. Bu Milleti enayi yerine koymaktan başka birşey değil. Ucuza Yapan Çıkabilir Bu Benim Sorunum Değil ama sende biraz işinde ciddi ol karşındakilere karşı.biraz saygılı ol bu kadar kendini düşürmeye gerek yok %50 ön ödeme almadan çalışmıyorsun demişsin. evet dedim vede hiç bir şekilde çalışma şeklimi değiştirmiyorum. bunun böyle olması gerektiğini sende söyledin... neyse yapan çıkar illaki...

i-trade puanın kurallara uyduğu halde neden arkadaşın açıyor konuyu bunu tam olarak anlayamadım ama vardır bir hikmeti...
Ya sen hala olayı anlayamadın sanırım, seninle biz konuştuk uygun ödeme yolları olmadığı için sana yaptıramadık işi ve anlamıyorum senin muhakkak bir yaran var sana yaptırılmadı buraya yarışma açıldı diye mi acaba bu yaran onuda anlamış değilim ve 1 banner 1 bannerdır daha ucuza yaptıralım diye açılmadı bu konu sözlerine bence senin dikkat etmen gerekiyor. Senle 3 adet konuştuk diye 3 adet mi yaptırtmamız lazım ? Sana mı soralım yani Coşkun biz yarışma açıcaz 4 tane açabilir miyiz diye ? Sonradan 4 farklı boyut olarak düşünülmüş öyle yazılmış bizim kimseyi enayi yerine koyduğumuz yada ucuza iş yaptırtmaya niyetimiz yok! Konuyu neden benim açmadığıma gelirsek ilk mesajımda belirttiğim gibi Baycan34 arkadaşım kendisine sadece yardımcı oldum.